2020 Yılı Şubat Ayı Meclis Toplantısı

Tarih: 19 Şubat 2020 | Kategori: Bülten, Duyurular, Haberler

ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Büyükorhan Belediyesi 2020 yılı Şubat Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanımız Ahmet Korkmaz ‘ın başkanlığında meclis üyeleriyle meclis toplantı salonunda yapıldı.
Belediye Başkanımız Ahmet Korkmaz toplantı sonunda alınan kararların ilçemiz için hayırlara vesile olmasını temennisinde bulundu.

"Kategorilere Ait Diğer İçerikler"

Ekim Ayı Meclis Toplantısı

Bu ay ki meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Alınan kararlar ilçemize hayırlı olsun… Meclis Kararları sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Ekim Ayı Meclis Toplantısı

Temmuz Ayı Meclis Toplantısı

Temmuz Ayı Meclis Toplantısı

Mayıs Ayı Meclis Toplantısı

Mayıs ayı meclis toplantımız belediye başkanımızın önderliğinde gerçekleştirildi. Meclis Kararlarına ulaşmak için tıklayınız.

Mayıs Ayı Meclis Toplantısı