İhale İlanı – Orhan Mahallesi

Tarih: 29 Kasım 2019 | Kategori: Bülten, İhale İlanları

Belediyemize ait bulunan Orhan Mahallesi, 169 ada 5 parselde 492,74-m2 lik arsa ihale ile satışa çıkarılmıştır.

"Kategorilere Ait Diğer İçerikler"

Arsa Satış İhale İlanı

Belediyemize ait bulunan Karalar mahallesindeki 3 adet arsanın ihale ile satışı yapılacaktır.

Arsa Satış İhale İlanı

Çay Bahçesi İhale İlanı

Belediyemize ait Cumhuriyet Mahallesi, Bursayolu Caddesi üzerinde bulunan çay bahçesi kiralanmak üzere 3 yıl süreyle ihaleye çıkarılmıştır.

Çay Bahçesi İhale İlanı

Halı Saha ve Kafeterya İhale İlanı

Belediyemize ait Orhan Mahallesi, Osmangazi Caddesi üzerinde bulunan Halı Saha ve Kafeteryası kiralanmak üzere 3 yıl süreyle ihaleye çıkarılmıştır.

Halı Saha ve Kafeterya İhale İlanı

Bayındır Mahallesi Arsa Satış İhale İlanı

Belediyemize ait bulunan Bayındır Mahallesindeki 1 adet arsa ihale ile satışı yapılacaktır.

Bayındır Mahallesi Arsa Satış İhale İlanı

Danaçlı Mahallesi İhale İlanı

Belediyemize ait Danaçlı Mahallesi, Danaçlı Sokak No:49/A Büyükorhan adresinde bulunan boşyer kiralanmak üzere 1 yıl süreyle ihaleye çıkarılmıştır.

Danaçlı Mahallesi İhale İlanı

Danaçlı Mahallesi İhale İlanı-2

Belediyemize ait Danaçlı Mahallesi, Danaçlı 4 Sokak No:20/1 Büyükorhan adresinde bulunan boşyer kiralanmak üzere 1 yıl süreyle ihaleye çıkarılmıştır.

Danaçlı Mahallesi İhale İlanı-2